"Fashion is the most powerful art there is. It's movement, design and architecture all in one.

It shows the world who we are and who we'd like to be."

2012 m. kovo 20 d., antradienis

Ekstravagantiškos pelenės kurpaitės

 
Kaži, kokį apavą pelenė rinktųsi, jei pokylis vyktų šiandieną? Gal elegantiškus Jimmy Choo smailiakulnius ar grobuoniškus Christian Louboutin raudonpadžius? Nors jei Pelenė uoliai domėtųsi mados tendencijomis savo dailias pėdutes padabintų primadoniškais Jeffrey Campbell stambiakulniais.




Negirdėjusieji, susipažinkite – Jeffrey Campbell, avalynės dizaineris iš Amerikos, sulaukęs tarptautinio pripažinimo ir jau  tvirtai apraizgęs visą mados industriją. Tiksliau, jos kojas.

Pradėkime nuo to, kad paties dizainerio sėkmės istorija labai peleniška –  prieš vienuoliką metų karjerą pradėjęs  mažose apšiurusiose dirbtuvėlėse nuosavame garaže, šiandiena Jeffrey Campbell džiaugiasi be galo populiaria savo vardo galanterijos linija Los Angeles miesto širdyje. Verslą įkūręs kartu su žmona Christine ir toliau jį plėtoja šeimos rate. Akivaizdu, jog Campbell‘ų šeimynai sekasi išties neblogai. Ir nieko čia keisto - juk šeimos galva yra ne tik talentingas kūrėjas, bet ir labai nuovokus verslininkas. Vos pradėjęs kurti, įžvalgusis dizaineris mikliai suprato, kad greičiausiai pripažinimo ir pasisekimo rinkoje sulauks kurdamas kiekvienai mada besidominčiai pelenei prieinamas kurpaites. Ir ne vienai ar ne dviems. Joms visoms.

Gana tų teorinių apmąstymų - verčiau peržvelkime į įdomiausius bei populiariausius Jeffrey Campbell avalynės linijos kūrinius, kuriuos demonstruoja žaviosios lookbook.nu stileivos. Juk meistrą darbas giria.


 Jau kurį laiką Jeffrey Campbell kūriniai yra bene geidžiamiausia kiekvienos stileivos avalynė, akimirksniu iššluojama iš parduotuvių lentynų (elektroninių taipogi).









Fashion Magazine informacija

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą