"Fashion is the most powerful art there is. It's movement, design and architecture all in one.

It shows the world who we are and who we'd like to be."

2012 m. kovo 14 d., trečiadienis

Maudymosi kostiumėliai artėjančiam sezonui TOP 8


Atostogos, kelionės, vasara... Visa tai jau nebe už kalnų, tad šiame įraše pabandysim apžvelgti, ką kiekviena moteris ar mergina turėtų turėti savo spintoje kelionėms prie vandens. Taigi, maudymosi kostiumelių tendencijos pavasariui/vasarai:





1. SPAUDINIAI
Įvairūs spaudiniai atrodys nuostabiai ant maudymosi kostiumėlio, tačiau gėlių bei laukinių gyvūnų raštai (taip pat ir geometriniai) privers atrodyti ir jaustis gražiau negu bet kada. Patariama rinktis: tigrinio pitono, leopardo raštus, juosteles, dryžius ar zigzagus.
  

2. VIENO PETIES
Taip pat kaip ir vieno peties suknelės, šie maudymosi kostiumėliai tampa vis populiaresni šiomis dienomis. Tokio tipo maudymosi kostiumėliai bus vis labiau pastebimi dizainerių kolekcijose ar labiau prieinamų kiekvienam brand'ų parduotuvėse.

3. MONOKINI
Iškarpyti maudymosi kostiumėliai yra labai seksualūs, kas daro juos ypač populiarius tarp merginų, kurios siekia dėmesio, ar tokių, kurios turi tobulus kūnus ir nebijo jų demonstruoti.

4.BLIZGUČIAI
Jeigu mėgsti blizgančius drabužius, tai tu taip pat gali būti patraukta žėrinčių maudymosi kostiumėlių, kurie bus paplūdimio hit'as šį sezoną. Blizgučiai bus visur: visų spalvų, sukomponuoti su ornamentais, kristalais bei siuvinėjimais.

5. VIENSPALVIAI
Vienspalviai maudymosi kostiumėliai - vieni mėgstamiausių tarp moterų. Per pavasario/vasros sezoną pastelinės spalvos, oranžiniai ir balti atspalviai dominuos. Ieškokite maudymosi kostiumėlio su įdomia detale, juk nenorit atrodyti nuobodžiai paplūdimyje.

6. RETRO
Retro ir vėl madoje. Kol vyrai neatranda aukšto liemens kelnių patrauklių jiems, kiekviena mergina gali dėvėti retro bikinį ar vienos dalies maudymosi kostiumėlį (šis tinka, jeigu norite paslėpti kūno trūkumus).

7. RAUKINUKAI
Raukinukai buvo akcentuojami visur, tad nieko nuostabaus, kad tiek jų daug yra maudymosi kostiumėlių madoje. Jie nėra blogi, o ir atrodo tikrai mielai. Bet laikykitės atokiai nuo jų, jeigu norite atrodyti lieknesnės, ypač klubų srityje.

8. BE PETNEŠĖLIŲ
Bikini be petnešėlių atrodo nuostabiai moterims, kurios turi nedidelę krūtinę, bet jeigu moteris, turinti nemažą krūtinę užsidės tokio tipo maudymosi kostiumėlį, ji tikrai suklys. Ši rūšis negarantuoja, kad atrodysite gražiai, tad pamąstykite du kartus prieš apsivilkdama.



Tai yra tendencijos, kurias mums siūlo mados industrija, bet visgi reikia nuspręsti, koks gi yra figūros tipas prieš perkant maudymosi kostiumėlį. Pagalvokite apie kūno privalumus ar trūkumus, tik tada apsispręskite. Sėkmės!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą